Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

The Carters kaapten het beeldje voor beste internationale groep weg.

ZIEN: Beyoncé en Jay-Z nemen op legendarische wijze Brit Award in ontvangst

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Gisteravond werden The Brit Awards voor de 39ste keer uitgereikt. Heel wat sterren gingen in hun mooiste outfit naar The O2 Arena in Londen om er het grootste talent van het voorbije jaar in de kijker te zetten. Uiteraard wisten naast Dua Lipa en Ariana Grande ook Beyoncé en Jay-Z een beeldje weg te kapen. En ook al waren The Carters die avond zelf niet aanwezig, bedankten ze hun fans wel in een legendarische videoboodschap.


Dat het gezamenlijke album ‘Everything Is Love’ een schot in de roos was, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Alleen al de geniale videoclip voor hun eerste single ‘Apeshit’ was weken trending op YouTube en verpulverde zelfs het bezoekersrecord van het iconische Louvre. Dat die Brit Award voor beste internationale groep meer dan verdiend is, is dus nog een understatement.

Hoe dan ook besloten The Carters hun fans wel te bedanken voor die erkenning. Beyoncé dropte gisteravond een videoboodschap op Instagram die geheel in de stijl is van ‘Apeshit’. Op één toch wel legendarisch detail na dan. In plaats van dat het duo voor de Mona Lisa poseert, doen ze dat nu voor een portret van niemand minder dan Meghan Markle. Jawel, inclusief een imposante kroon en de nodige blingbling rondom de hals van de mommy to be.

Babyborrel in New York


Beyoncé postte daarna ook nog enkele screenshots van de video waarbij ze ook expliciet Meghan Markle feliciteert met haar zwangerschap. Tot groot jolijt van haar miljoenen volgers. Het Britse koningshuis heeft echter nog niet gereageerd op de videoboodschap van het muzikale duo. Meghan vertoefde de afgelopen dagen dan ook in New York waar ze naar verluid een babyborrel organiseerde voor een select groepje vrienden. Ze ging er ook lunchen met Abigail Spencer, met wie ze samen in ‘Suits’ acteerde. Een tripje om even helemaal te ontspannen dus…

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '