https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Screenshot YouTube

Ze kent geen schaamte!

ZIEN: Amy Schumer geeft (h)eerlijk antwoord op de rode loper van de Emmy’s

Amy Schumer is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dat weten we al langer dan vandaag. Giuliana Rancic van E! News mocht de comédienne interviewen op de rode loper van de Emmy's. 'Wat draag je vanavond?' vroeg een onschuldige Giuliana. Amy's antwoord krijgt van ons de Emmy voor beste oneliner.

Samen met zus, vriendin en collega Kim Caramele verscheen Amy Schumer op de rode loper van de Emmy's. Journaliste Giuliana Rancic kreeg het duo voor haar microfoon en het interview dat volgde zal ze zich nog jaren herinneren. 

 

Haar entree was al meteen raak. Amy trok haar jurk op om op het verhoogje te geraken en toen floepte ze er weer iets hilarisch uit. 

 

Maar daar bleef het niet bij. Ze deed even de groetjes aan haar vriendinnen van Long Island die misschien wel aan het kijken waren met wat wiet in de handen. 

 

Safe the best for last. Giuliana vroeg aan de comédienne wat ze draagt. Gecombineerd met een vreugdedansje kwam er alweer een origineel antwoord. 'Vivienne Westwood, schoenen van Tom Ford en een O.B.-tampon.'

 

Wat een heerlijke vrouw! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content