Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Life goals!

ZALIG: in Pairi Daiza kan je deze zomer cocktails drinken tussen de pinguïns

De leukste attractie van deze zomer is ongetwijfeld de 'Cambron-Plage' beach bar van Pairi Daiza. Cocktails drinken tussen de pinguïns? Life goals!

Nog geen bezoekje aan Pairi Daiza gepland deze zomer? Dan zal dit je wellicht overtuigen om dat ticketje stante pede te reserveren. Het dierenpark opent op het einde van deze maand namelijk zijn 'Cambron-Plage', een heuse beach bar waar je cocktails (en smoothies, voor je kleine neefje) kan drinken met zicht op de zeehonden en pinguïns. Want die verhuisden voor de gelegenheid ook naar het strand. Al wil dat niet zeggen dat ze meteen op je schoot zullen springen. 'De dieren zijn net verhuisd van het bassin waar ze eerder verbleven, naar het strand, dus we geven ze nog even de tijd om te wennen,' klinkt het.

 

Late night

Ook zal het park deze zomer zogenaamde 'festivalavonden' houden, waarbij je op vrijdag en zaterdag na je bezoek optredens kan meepikken van verschillende nationale en internationale bands. Op die avonden zal Pairi Daiza de deuren openhouden tot 23 uur.

 

Bron: Het Nieuwsblad

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '