Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eepong Cheong via Unsplash

Van Elsa uit 'Frozen' tot Tinker Bell uit 'Peter Pan'.

Dit YouTubeaccount laat zien hoe je magische Disneypersonages tekent

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wil jij een nieuwe creatieve hobby aanleren? Misschien is tekenen dan wel iets voor jou. Het officiële Disney Parks-account laat op YouTube zien hoe je de magische personages uit je favoriete Disneyfilms kan tekenen.


Ben je het bingewatchen van series eventjes beu of wil die puzzel met die honderden stukjes maar niet lukken? Dan is het tijd om je zinnen even op een andere hobby te zetten! Als jij een echte Disneyfan bent en de magische figuurtjes wil leren tekenen, kan dat dankzij het YouTubeaccount Disney Parks. Zij hebben een playlist met verschillende tekenlessen staan.

Elsa uit ‘Frozen’ tot Tinker Bell uit ‘Peter Pan’


De video’s zijn niet nieuw, maar de tips & tricks komen nu meer dan ooit van pas. In de tutorials legt een medewerker van Walt Disney stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld Elsa uit ‘Frozen‘, Tinker Bell uit ‘Peter Pan‘ of Minnie Mouse tekent. De afspeellijst bestaat uit maar liefst 42 video’s. Je zal je dus geen seconde vervelen!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '