Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @fritesatelieramsterdam

Wij stippen de openingsdatum alvast aan in onze agenda!

YES: Sergio Hermans eerste Belgische luxefrituur opent eind deze maand zijn deuren in Antwerpen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Dat Sergio Herman zijn eerste Belgische luxefrituur zal openen in Antwerpen, is ondertussen al een dikke vier maanden bekend. Hij heeft ons even op onze honger gelaten, maar nu is de opening van Sergio's Antwerpse luxefrituur dichterbij dan ooit.

Momenteel heeft Sergio Herman al luxefrituren in het Nederlandse Den Haag, Utrecht en Arnhem. Binnenkort opent hij ook een Frites Atelier in Amsterdam… en zijn allereerste luxefrituur in ons land. Hoera!

 

Zo'n drie maanden geleden werd bekendgemaakt dat Sergio Herman zijn allereerste Belgische luxefrituur zal optrekken in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen. En nu weten we dat de opening eind deze maand zal plaatsvinden. Aanstippen in de agenda, dames!

 

In zijn luxefrituur zal Sergio geen standaardfriet met stoofvlees serveren, maar hij zal uitsluitend werken met Zeeuwse aardappelrassen en sausjes op basis van onder andere truffel, béarnaise en basilicum erbij serveren. Daarnaast zal hij ook groentegerechten verkopen. De prijs voor een bakje friet ligt tussen de € 3,50 en € 6. Voor een groentegerecht betaal je tussen de € 5 en € 7,50.

 

Net zoals in de andere Frites Ateliers ontfermde Piet Boon zich over het interieur. De Vlaamse kunstenaar Kamagurka ontwierp de servietten. Eerder vertelde Sergio al dat het Antwerpse Frites Atelier een ruimer assortiment zal kennen dan zijn Nederlandse broertjes. Een frietje Caesar special, iemand? Yum!

 

 

A photo posted by Y A N N I C K (@aertsyannick) on

 

 

A photo posted by 8 8 F O O D . n l (@88food) on

 

 

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '