https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Koen Bauters

Afspraak op 16 oktober in het Wijnegem Shopping Center

YES: Regi en Wout komen optreden op Flair Shopping Day!

Het is bijna tijd voor Flair Shopping Day! Op 16 oktober kan je in het Wijnegem Shopping Center terecht voor een dagje shopplezier met korting, mode- en beautyadvies en nog veel meer. Bovendien zijn er die dag heel wat leuke extraatjes en eentje daarvan is een optreden van Regi en Wout. Let’s dance!

Hoe ziet zo’n dag op de Flair Shopping Day er nu precies uit? Laat je opmaken door professionals en breng zeker ook een bezoekje aan onze Flairkappers voor een on-trend kapsel. Met je nieuwe look kan je meteen ook een selfie nemen in onze selfie corners of laat een eigen Flaircover maken met naam én citaat naar keuze.
 

Verder kan je genieten van enkele pop-up fashion shows, je inpaktalent bewijzen aan onze Pack & Fly-stand of je talent demonstreren aan Flairs DIY-stand. Naast tal van leuke standjes zijn er natuurlijk ook tal van Flairredactrices en BV’s aanwezig. Eline De Munck is al zeker van de partij en ontvangt een hele dag gasten tijdens haar liveshow op Flair On Air.
 

De dag afsluiten doen we met een geweldig optreden van Regi en Wout. Regi Penxten kennen we natuurlijk allemaal van Milk Inc. en van zijn geweldige dj-skills. Wout Van Dessel maakt deel uit van Sylver en kan ook platen draaien als de beste. Het dj-duo zal om 19u het beste van zichzelf geven. Niet te missen dus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content