Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Vanaf oktober barst de strijd weer los.

YES: Erik Van Looy maakt de eerste kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bekend

Er komt een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat leuke nieuws maakte presentator Erik Van Looy zelf bekend. Als kers op de taart verklapte hij de eerste kandidaten. Tijd voor een vreugdedansje! 

Oh, we love Erik Van Looy! Gisteren kondigde hij bij 'Gert Late Night', het nieuwe programma van Gert Verhulst, een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' aan. Gert haalde de pieren uit Eriks neus, en zo kwam hij de eerste namen te weten. Applaus voor Gert! 

 

Ex-Miss België versus VRT-nieuwsanker

Erik weet alweer een VRT-nieuwsanker te strikken. Deze keer zal Goedele Wachters te zien zijn in de bekende quiz. 'We proberen haar al tien jaar in het programma te krijgen. We hebben van alles gedaan, zoals onder andere bloemen afgeven, maar het is nu pas gelukt', vertelt Erik.

 

En voor Erik het goed en wel beseft, floept hij er al een tweede naam uit. 'Dina Tersago is ook iemand die we al heel lang willen. De zwangere ex-Miss België moet in september bevallen, dus ze zal pas later in het programma verschijnen.'

 

James Cooke als kandidaat? 

Wie ook nog op het verlanglijstje staat, is niemand minder dan James Cooke. Gert vroeg het hem gewoon op de man af. Helaas was zijn antwoord negatief. Maar Erik zit nog een hele week op de boot van Gert en James, dus hij heeft nog tijd om de goedlachse acteur te overtuigen. Fingers crossed! 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '