Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

He's back!

YES: Ed Sheeran brengt deze week nog een nieuw nummer uit

Het is nog maar dag twee, maar 2017 is alvast goed begonnen. Ed Sheeran heeft na een lange stilte bekendgemaakt dat er nu vrijdag ein-de-lijk nieuwe muziek van hem aankomt. We hebben je gemist, Ed!

Het was al een tijdje geleden dat we nog iets gehoord hadden van Ed Sheeran en ook op zijn sociale media bleef het stil. De zanger was namelijk een tijdje gestopt met muziek maken, maar nu is onze favoriete redhead helemaal terug.

Na een stilte van ongeveer 50 weken verscheen er veertien dagen geleden een mysterieuze foto op zijn Instagramaccount. Ed Sheeran had gewoon een blauwe foto zonder onderschrift gepost en toen was het opeens weer stil. Wilde hij ons soms een hartaanval bezorgen?
 

 

Een foto die door teddysphotos is geplaatst op

Gisteren heeft de zanger de stilte opnieuw doorbroken met een schattig filmpje en nu was de boodschap meteen duidelijk. Hij heeft namelijk een blad papier vast met daarop ‘ New music coming Friday’.
 

 

Een video die is geplaatst door @teddysphotos op

Meer weten we helaas niet, maar na zo’n lange stilte kunnen we zonder problemen nog een paar dagen extra wachten. Wij zijn alvast razend benieuwd naar wat de 25-jarige zanger voor ons in petto heeft. Welkom terug!
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '