Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

'I definitely know it starts in March, in Europe.'

YES: Ed Sheeran begint in maart met een Europese tour

Ed Sheeran blijft maar met cadeautjes gooien. Na twee nieuwe singles en de aankondiging van zijn album ‘Divide’, is het nu tijd voor een concerttour. De zanger heeft bekendgemaakt dat hij in maart aan een Europese tour begint en daar kunnen wij alleen maar gelukkig van worden. See you soon, Eddie!

De zanger heeft het nieuws zelf bekendgemaakt in een interview met MTV. ‘De tour gaat van start in maart, vlak na de release van mijn album. Ik weet niet wanneer we precieze data gaan onthullen, maar dit zal niet lang meer duren. Wel weet ik zeker dat de concertreeks van start gaat in Europa’, aldus Ed Sheeran.
 

Meer informatie is er voorlopig nog niet, maar wij hopen natuurlijk dat de zanger ons land niet vergeet. In zijn gesprek met MTV zei Ed Sheeran ook dat hij de voorkeur geeft aan grotere optredens. ‘Ik heb me nog nooit zo geamuseerd als tijdens mijn optreden in Wembley Stadium’, klonk het tijdens het interview. Wel, als het Sportpaleis niet groot genoeg is, dan hebben we nog altijd het Koning Boudewijnstadion. Jij vraagt, wij draaien!
 

Wat staat er voor de zanger nog allemaal op het programma? ‘Ik zou heel graag een nummer opnemen met Beyoncé. We hebben in het verleden al samen gezongen, maar ik zou graag een eigen track met haar opnemen.’ Goed idee, Ed! Neem Beyoncé dan maar meteen mee als je in maart naar ons land komt.

 

Nog meer lezen over Ed Sheeran:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '