Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BRoBmsmACu0/?taken-by=aarondegroeve" target="_blank">@aarondegroeve</a>

Een beetje New York in Antwerpen, hoera!

YES: dit is wanneer burgerparadijs Manhattn’s zijn deuren opent in Antwerpen

Eén van onze favoriete burgeradresjes in België is ongetwijfeld Manhattn's. Na twee vestigingen in Brussel opent het New York style hamburgerrestaurant op 8 juni eindelijk ook zijn deuren in hartje Antwerpen.

Vreugdedansje, want vanaf 8 juni kan je op de Antwerpse Groenplaats terecht voor de lekkere burgers en huisbereide frietjes van Manhattn's. De broertjes Vandermeulen willen met hun restaurant het iconische New York verweven met enkele Belgische tradities, en daar slagen ze meesterlijk in.

 

Een beetje New York in Antwerpen

De premium quality-burgers van Manhattn's worden bereid met de allerbeste producten en volgens authentiek New Yorks recept. Neem daarbij nog de huisbereide frietjes en zelfgemaakte sauzen (extra punten voor hun secret sauce) en je hebt een winnende combinatie! Ook voor zoetebekken zijn er 'made in America'-desserts (ice cream sandwich, iemand?). Als drankje bestel je samen met je vrienden een pitcher iced tea: very American style!

 

 

 

A post shared by Praet Mégane (@pmeganee) on

 

 

A post shared by Anna Kovaleva (@annawhoman) on

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '