https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Na vier jaar neemt de radiozender afscheid van provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom

YAY: Studio Brussel maakte zonet de nieuwe locatie van Music For Life bekend

De nieuwe locatie voor De Warmste Week van Music For Life is bekend! Na vier jaar neemt Studio Brussel afscheid van provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom. StuBru-gezicht Linde Merckpoel onthulde vanochtend op de radio de locatie van de twaalfde (!) editie van Music For Life met een spectaculaire stunt.

We houden je niet langer in spanning: de twaalfde editie van Music For Life zal plaatsvinden op provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke, nabij Zelzate. Dat maakte Linde Merckpoel vanochtend bekend met een spectaculaire stunt tijdens het ochtendblok op Studio Brussel. De stunt was de hele ochtend live te volgen via alle mogelijke sociale-mediakanalen van de radiozender.
 

Helikoptervlucht én parachutesprong

Merckpoel werd al vroeg in de ochtend op ontdekkingstocht gestuurd naar de nieuwe locatie door Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. Rond half zeven verliet ze de VRT en vertrok ze achterop een motor naar Boom. Aan het provinciaal recreatiedomein De Schorre, vier jaar lang het decor van Music For Life, stond een helikopter haar op te wachten.
 

Linde Merckpoel

 
De helikopter vloog richting Oost-Vlaanderen. Boven het luchtruim van regio Gent maakte Linde een parachutesprong om uiteindelijk te landen in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de nieuwe locatie van Music For Life.
Domein Puyenbroek wordt de week voor Kerstmis een warme ontmoetingsplaats.
Waarom Puyenbroeck? ‘Het heeft alle nodige faciliteiten en is vlot bereikbaar, maar het is vooral een prachtig natuurgebied dat tijdens de week voor Kerstmis de warme ontmoetingsplaats zal worden van een mobiliserend solidariteitsverhaal dat heel Vlaanderen beroert’, aldus Van Biesen. 
 
 
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Na de zomervakantie kan iedereen in Vlaanderen opnieuw zelf een goed doel kiezen en acties registreren. De Warmste Week van Music For Life vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 24 december

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content