Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De jury bestaat straks uitzonderlijk uit 6 personen

YAY: Gert Verhulst neemt zoon Viktor vanavond mee als jurylid in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Vanavond weten we eindelijk wie de allereerste finalist van 'Mijn Pop-uprestaurant!' wordt. TJOP'S heeft een lichte voorsprong, maar alles is nog mogelijk. De drie overgebleven pop-ups proberen er vanavond alles aan te doen om de jury te overtuigen en dat kan best lastig worden, want deze keer bestaat de jury uit zes personen. 

In de aflevering van vanavond steekt de jury de voeten nog eens onder tafel in de overgebleven pop-ups. De drie duels zijn uitgevochten en de vlag van TJOP'S hangt net iets hoger dan de andere vlaggen. Maar de strijd is nog niet gestreden! 

 

Nieuwe juryleden

Speciaal voor deze spannende strijd bestaat de jury uit zes personen. Gert Verhulst brengt zijn zoon Viktor mee. Sergio Herman neemt zijn goede vriend en kok Dominique Persoone mee en Sepideh wordt vergezeld door haar goede vriendin Gina Miurin

 

VTM

 

De jury zal eerst langsgaan bij Meat & Griet. Gina is vegetariër en heeft niet zo veel keuze op de menukaart, maar hopelijk kan Leena iets uit haar grote koksmuts toveren. Daarna gaat de jury z'n buik vol eten bij TJOP'S. Als zij drie van de zes juryleden kunnen overtuigen, zijn ze zeker van de felbegeerde ster, oftewel hun plek in de finale. Als laatste gaat de jury langs bij Table'O

 

Welk duo kan de jury het meest overtuigen en welke pop-ups worden genomineerd voor sluiting? Dat komen we allemaal te weten vanaf 20u35 bij VTM. Spannend! 

 

Nog meer leuke programma's:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '