Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Netflix

Wij kunnen niet wachten om meer over Choni's liefdesaffaire te ontdekken! 

YASSS: in het derde ‘Riverdale’-seizoen krijgen we meer te zien van Toni en Reggie

Fans van ‘Choni’ opgelet! Vanessa Morgan aka Toni Topaz zal in het derde seizoen van ‘Riverdale’ een grotere rol spelen. Ook het knappe gezicht van Charles Melton aka Reggie Mantle zal veel meer op ons scherm verschijnen. En dat vinden wij helemaal niet erg!


Toni en Reggie speelden in het tweede seizoen een relatief kleine rol in ‘Riverdale’, maar nu wordt daar (eindelijk) verandering in gebracht. Ze werden beiden gepromoveerd tot ‘regulars’, wat eigenlijk wil zeggen dat ze een prominentere rol zullen spelen.

Vanessa Morgan 


Dat Vanessa Morgan meer te zien zal zijn, is eigenlijk geen grote verrassing. In het begin van seizoen twee deed ze haar intrede bij de serie als Toni Topaz. De Southside Serpent speelde de goede vriendin (en kort zelfs héél goede vriendin) van Cole Sprouse aka Jughead Jones. Nu heeft ze een ingewikkelde romance met Madelaine Petsch aka Cheryl Blossom, die hopelijk wat meer uitgediept zal worden. Wij kunnen niet wachten om meer schattige Choni-momentjes te zien!


 

Charles Melton 


In tegenstelling tot Toni is Reggie Mantle al sinds het begin een personage in ‘Riverdale’, maar hij werd niet altijd gespeeld door Charles Melton. In eerste instantie was het Ross Butler die de rol van Reggie vertolkte. Fans van Butler blijven (gelukkig) niet op hun honger zitten, want de knappe acteur werd gecast voor een rol in ’13 Reasons Why’. Daar zal je hem dus nog in al zijn glorie kunnen bewonderen.

Stiekem hoopten we dat Reggie en Josie in het tweede seizoen zouden gaan daten, maar tot nu toe hebben we daar nog niet veel van gezien. We duimen dat we volgend seizoen toch wat romantiek van Rosie (?) mogen verwachten!

https://www.instagram.com/p/Bf1wW48n0MH/?taken-by=melton

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '