Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

The wait is almost over!

YASSS: de releasedatum voor ‘Famous in Love’, ‘The Originals’ én ‘Shadowhunters’ is bekend

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl we supergelukkig zijn omdat ‘Riverdale‘ terug is, wachten we wel nog steeds op nieuwe afleveringen van onze andere favoriete series. Gelukkig zijn de releasedata van ‘Famous in Love‘, ‘The Originals‘ én ‘Shadowhunters‘ eindelijk bekend. The wait is almost over!

Het is ondertussen al meer dan zes maanden geleden dat we de laatste afleveringen van onze favoriete televisieseries hebben gezien. Sindsdien tellen wij af naar het nieuwe seizoen van ‘Famous in Love‘, ‘The Originals‘ én ‘Shadowhunters‘. En nu weten we eindelijk wat hun officiële releasedata zijn!

‘Famous in Love’

Het eerste seizoen van Freeform-serie ‘Famous in Love’ telde dan misschien maar tien afleveringen, toch was iedereen na de eerste aflevering al verkocht. Er is nog steeds geen trailer voor het tweede seizoen, maar we weten wel al wanneer de serie terugkomt met een nieuwe lading afleveringen. Op Instagram verscheen namelijk gisteren een foto met daarop het opschrift ‘4 april 2018′.

‘The Originals’

Ook Klaus Mikaelson en zijn familie keren binnenkort terug naar je scherm. Het vijfde én het laatste seizoen van ‘The Originals’ wordt namelijk op 20 april 2018 gelanceerd. Er is ook nog geen officiële trailer, maar we zagen wel al een volwassen Hope Mikaelson in een compilatie van oude beelden.

https://www.instagram.com/p/Bds3NywhPgB/?taken-by=theoriginals

‘Shadowhunters’

Last but not least: het derde seizoen van ‘Shadowhunters’ komt er ook aan. Op 20 maart 2018 krijgen we eindelijk weer nieuwe afleveringen van de populaire serie te zien. De trailer belooft alvast veel spanning!

Poll

Naar welke televisieserie kijk jij het meest uit?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '