Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© wtFOCK

Het moment dat Senne de grote broer in zich naar boven haalt? Tsjernobyl in onze kop!

9 ‘wtFOCK’-gifs die onze gevoelens over het derde seizoen perfect omschrijven

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie helemaal mee is met het derde seizoen van ‘wtFOCK’ heeft net als ons vast al alle mogelijke emoties door zich heen voelen razen. Dit is zonder twijfel het meest intense seizoen tot nu toe. Daarom kozen we 9 hoogtepunten en selecteerden daarbij ‘wtFOCK’-gifs die onze gevoelens perfect omschrijven. Wat denken jullie?


Opgelet, spoiler alert!

De eerste kus tussen Robbe en Sander.


De spanning werd zo lang opgebouwd dat we dachten dat het er nooit van zou komen. Maar dan was het eindelijk zover, en hun eerste kus was nog mooier dan we dachten. Hihi!

Na die langverwachte kus heeft Robbe het moeilijk met zichzelf en snauwt hij Sander af.


Robbe weet nog niet hoe hij moet omgaan met zijn gevoelens voor Sander. Hij probeert te ontkennen dat wat er tussen hen is gebeurd echt is en schiet in de verdediging wanneer Sander hem confronteert, waarop Robbe Sander hem een ‘vuile janet’ noemt. Laag, Robbe!

Het moment dat Robbe aan zijn gevoelens toegeeft en met Sander in bed ligt.


Eind goed, al goed. Robbe leert stap voor stap zichzelf te accepteren en geeft zich helemaal over aan Sander. Dat minikussengevecht, zo lief!

Wanneer Robbe en Sander het slachtoffer worden van gaybashing.


Niemand, ook niet wie ‘Skam’ heeft gezien, had dit moment ooit zien aankomen. Deze scène zit immers niet in de originele versie én er werd geen trigger warning gegeven vooraf. Onze shock was dan ook groot toen we zagen wat die jongens Robbe en Sander aandeden.

En je hen daarna gebroken ziet liggen.


Ons hart brak. ?

Het enige wat je wil doen, is hen troosten en zeggen dat alles goed komt.


Zoals het kusje van Sander hier doet.

Wanneer Noor Robbe confronteert met zijn geaardheid en hem zo out op een feestje.


Niemand heeft het recht om iemand anders uit de kast te sleuren, zelfs niet als je gekwetst bent door die persoon. Iemand die worstelt met zijn/haar seksuele geaardheid moet de kans krijgen om dat zelf te doen. Zo teleurstellend, Noor!

Wanneer Sander met Britt kust, nadat hij had gezegd dat het voorbij is tussen hen.


Wie ooit heeft gekeken naar ‘Skam’ weet dat het personage van Sander daarin bipolair is. Waarschijnlijk is dit ook in ‘wtFOCK’ het geval. Toch is het jammer om te zien dat hij Robbe zo’n slecht gevoel geeft door terug naar Britt te gaan.

Wanneer we Senne eindelijk nog eens een volledig gesprek zien voeren.


Iets wat wij, en vast veel andere fans, zich al een hele tijd afvragen: wat is er in godsnaam gebeurd met Senne dit seizoen? Het studentenleven eist duidelijk zijn tol. Maar wanneer hij nodig is, staat hij gelukkig wel meteen paraat. Nadat Zoë Robbe’s blauwe plekken heeft gezien, stuurt ze Senne op hem af om te praten. Hij lijkt even een grote broer-rol op zich te nemen en doet dat verrassend goed!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '