https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Taylor Swift doet blijkbaar niet aan liefdesverdriet.

WOW: Taylor Swift is moving on en denkt aan daten met Zac Efron

Taylor Swift moves fast, maar dat wisten we eigenlijk al. Ze werd nog maar net gedumpt door acteur Tom Hiddleston, maar in plaats van te zitten kniezen in een hoekje heeft Tay haar pijlen al op een nieuwe Hollywood hottie gericht. En dat doelwit zou Zac Efron zijn. Wow!

Een insider vertelde aan In Touch Magazine dat Tay sinds het einde van haar romance  – of was het een showmance? – met Hiddleston maar niet kan zwijgen over Zac. Ze zou altijd een 'strong connection' gevoeld hebben met de ‘Neighbours’-acteur, maar ze heeft daar nooit iets mee kunnen doen omdat ze altijd allebei een relatie hadden. Nu ze alletwee single zijn, zou ze haar kans zien om hem te veroveren.

 

‘Taylor heeft hem al gebeld om te zeggen dat ze misschien eens iets kunnen doen samen of gaan eten en hij vond het een goed idee. Het is gewoon nog niet gebeurd door hun drukke agenda’s’, voegde de bron eraan toe. Ze laat er geen gras over groeien, ons Taylor!

 

 

‘The Lorax’

 

Het is niet de eerste keer dat er geruchten zijn over een mogelijke romance tussen de twee. In 2012 reisden ze samen rond om hun film ‘The Lorax’ te promoten en toen bleek er al heel wat chemistry te zijn tussen de twee. Tijden een bezoek aan de talkshow van Ellen Degeneres plaagde de comédienne hen de hele tijd over hoe schattig ze samen zijn en gaf ze hen zelfs T-shirts waarop stond ‘We only hooked up once’ (we hebben maar één keer gekust), ‘We broke up’ en ‘Just friends’, zodat ze daarmee hun relatiestatus duidelijk konden maken. In datzelfde interview speelden de twee toekomstige love birds samen een beetje gitaar, want dat had Taylor aan Zac geleerd tijdens de opnames. Hoe cute!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het gaat allemaal misschien een beetje snel voor Taylor, van de ene relatie naar de andere en dan nog een andere, maar na het zien van die schattige video geloven we er wel in. Go Zaylor!

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content