https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar wie is de vader? Dean, Jess of Logan?

WOW: is Rory zwanger in de ‘Gilmore Girls’-revival? Deze fantheorie beweert van wel

Nu het nog een dikke maand wachten is tot ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ eindelijk op Netflix verschijnt, komen fans met de meest geflipte theoriëen op de proppen. Maar deze theorie zou wel eens écht waar kunnen zijn. Er zijn zelfs bewijzen om ze te staven. Zit je neer?

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: volgens Amy Mackelden, journaliste bij mediaplatform Bustle, is Rory zwanger en de vader van haar baby is… Logan. Say whaaat??
 

Hints op Instagram

Mackelden verwijst naar verschillende posts op het officiële Instagramaccount van ‘Gilmore Girls’ om haar theorie te staven. Zo is er de foto van de Pop-Tarts en de appel (het enige moment in haar leven waarop Lorelai zin had in een appel was wanneer ze zwanger was van Rory)…
 
 

Een foto die door gilmoregirls is geplaatst op

 
… en de reflectie van een kinderwagen in het make-upspiegeltje in onderstaande foto. 
 
 

Een foto die door gilmoregirls is geplaatst op

 
 
Daar komt nog bij dat een groot deel van ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ werd gefilmd in Londen, de stad waar Logan nu werkt.
Een groot deel van ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ werd gefilmd in Londen, de stad waar Logan nu werkt.
‘Als Logan en Rory samen in Londen zijn, betekent dat dat ze ofwel getrouwd zijn of een koppel vormen óf er is een reden waarom ze elkaar moeten zien en dat zou wel eens de nakende geboorte van hun kind kunnen zijn’, aldus Mackelden. Aaargh, was het al maar 25 november!!
 

Nog meer lezen over 'Gilmore Girls':


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content