Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

We moeten eerlijk zijn: het is even wennen.

WOW: Dries Mertens gaat voor kortgeschoren kopje

Z’n ogen, zijn glimlach, z’n sympathieke uitstraling: er zijn veel redenen waarom Dries Mertens een van de populairste Rode Duivels is bij het vrouwelijk publiek. Maar als zijn bruine lokken die altijd mooi in een soort stijlvolle kuif staan voor jou een van de redenen is, is er slecht nieuws: Driesje heeft zijn haren gekortwiekt.

Korte coupe


Nu de huwelijkscrisis tussen Dries en zijn Katrin achter de rug lijkt – de twee werden alweer samen in Napels en op Rock Werchter gespot – en het zeker is dat hij in Napels blijft spelen, lijkt de Rode Duivel klaar voor een nieuw begin. En daar hoort een nieuwe coupe bij. Dries verscheen zaterdag met een bros op de training van zijn club, en we moeten eerlijk zijn: het is even wennen.

Wat denken jullie: verloor Dries samen met zijn haren ook een paar sexy points of maakt de korte coupe hem extra stoer? Tijd voor een schaamteloze stemronde!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '