Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En het is geen dure auto...

WOW: dit wil Kylie Jenner voor haar 20ste verjaardag

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wat koop je voor een meisje dat álles al heeft? Kylie Jenner wordt morgen 20 jaar en als verjaardagscadeautje wil ze graag... Een juwelenrekje!


Kylie is als jongste telg van de Kardashianfamilie zo rijk als de zee diep is. Ze is het gewend om van jongs af aan hele dure cadeaus te krijgen. Jaloers! Toch wil ze voor haar 20ste verjaardag geen dure auto of een ring van 100.000 euro. Wat ze het allerliefste wil krijgen, is een juwelenrekje. No kidding!

Sentimentele waarde


Kylie houdt van persoonlijke cadeaus. ‘Ik hou er niet van als mensen dingen kopen voor mij’, vertelt Kylie in E! News. ‘Als ik iets wil, dan koop ik het gewoon zelf. Ik vind het veel leuker om iets met een sentimentele waarde te krijgen zoals een tof verjaardagskaartje.’

Liefdadigheidswerk


Normaal gezien gaat Kylie ook elk jaar voor haar verjaardag op reis of geeft ze een waanzinnig groot feest, maar dit keer wil ze het rustig aan doen. ‘Ik wil vooral genieten van deze dag met mijn familie en vrienden’, aldus de realityster. Ze gaat zelfs liefdadigheidswerk doen op haar special day. Respect!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '