Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: The CW

SPOILER ALERT!

WOW: deze ‘Riverdale’-theorie bewijst nog maar eens dat dít de Black Hood is

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de ‘Riverdale‘-aflevering ‘Prisoners‘ kregen we dankzij Betty Cooper al een gigantische hint over wie weleens de Black Hood zou kunnen zijn. Nu doet er op het internet een theorie de ronde die die spoiler nog geloofwaardiger doet lijken!


SPOILER ALERT!

Al sinds de komst van de Black Hood gaan er heel wat theorieën rond op sociale media over wie de gemaskerde man is. Onder andere Hal Cooper, de vader van Betty staat op dat lijstje. En laat dat nu net ook onze nummer-één-verdachte zijn. Sowieso gaan heel wat fans akkoord met deze theorie. Bewijsmateriaal is er alleszins genoeg (zelfde ogen en lichaamsbouw, opvallende timing...)!

Hal en de Black Hood


Toch is er iets wat zijn onschuld bewijst en de verdachtmaking tegenspreekt. In de vorige aflevering zagen we namelijk dat Hal en de Black Hood, die tijdens het debat schoten loste, op hetzelfde moment aanwezig waren. Dat zou dus bewijzen dat Betty’s papa niet de moordenaar is. Of toch?

Tweelingbroer


Een fan is namelijk met een interessante theorie gekomen en die luidt als volgt. ‘Hal is een Blossom en tweelingen lijken in de Blossom-familie veel voor te komen (Clifford & Claudius, Cheryl & Jason, Juniper & Dagwood). Wat als Hal een tweelingsbroer heeft en ze samen werken als de Black Hood? De reden waarom Hal nog steeds betaalt voor de gedeelde B&B is omdat zijn tweelingbroer er verblijft en ze constant van rol wisselen. Het zou ook verklaren waarom Hal niet wist dat Alice allergisch is aan pioenen en waarom Hal in het publiek zat, terwijl de Black Hood tijdens het debat aanviel.’

https://www.facebook.com/RIVERDALEMEMESQUAD/photos/a.1037895656342708.1073741829.970999289699012/1258036030995335/?type=3&theater

Omg! Klinkt logisch toch? Of het ook klopt, weten we (hopelijk) binnenkort. Het tweede seizoen zit er bijna op, dus hopelijk komen we dan alles te weten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '