Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

And she's showing off that booty!

WOW: Beyoncé is zwangerschapskilo’s al kwijt

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nog geen twee maanden na de geboorte van haar tweeling zit Beyoncé alweer strak in het pak. Of in haar geval: strak in de crop top en hotpants. Bootylicious!


Beyoncé trainde de laatste weken enorm hard om die overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Met succes! Op het optreden van Kendrick Lamar in LA zag ze er stralend uit. Ze droeg een kort topje dat haar platte buik showde en een lace-up minishort die de aandacht vestigde op haar strakke benen en booty. Niet meteen een outfit die elke kersverse mama zo snel zou aantrekken.

Fitness


Het is haast niet te geloven dat diezelfde Beyoncé nog niet zo lang geleden rondliep met een gigantische buik en midden juni beviel van Sir Carter en Rumi Carter. Haar harde werk wordt duidelijk beloond, met een killerbody. De mama van drie zat dagelijks in de fitness te zweten met haar hubbie Jay-Z en bff Kelly Rowland. Ze zit er vooral op de fiets, maar vergis je niet: haar work-outs zijn intens. Ze houdt zich ook aan een strikt dieet met veel groene sapjes. Queen Bee, ze blijft ons verbazen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '