https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Eurosong zou niet hetzelfde zijn zonder vreemde eend in de bijt, toch?

Wit-Rusland stuurt naakte man met wolf naar Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro krijgt in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival volgende maand gezelschap van een opvallende kandidaat. Wit-Rusland stuurt Ivan met het nummer 'Help You Fly' en die zou graag naakt en met wolven op het podium verschijnen. Ach, wat zou Eurosong zijn zonder de vreemde acts, niet?

De 21-jarige Ivan wil zijn passie voor wolven graag verwerken in de act die hij op 12 mei in Stockholm ten berde zal brengen. Niet alleen wil hij wolven op het podium hebben, hij zou ook naakt optreden. 'Anders vertrouwen de wolven me niet. Als ik kleren draag is het vertrouwen meteen weg, want dan zie ik er te veel uit als een jager', legt de langharige rockster uit. De risico's zouden volgens Ivan eerder beperkt zijn. Zijn eigen wolf, die hij Shakira doopte, is volgens hem erg betrouwbaar. Zolang ze niet hangry wordt. 'Ik kan haar aanraken en met haar rondwandelen. Zolang ik haar maar niet vergeet eten te geven, komt alles goed.' Klinkt nog vrij verontrustend, maar bon.

 

Het is nog niet zeker dat Ivan z'n zin zal krijgen. Hij heeft een andere act in z'n hoofd, moest het nodig zijn, maar hij hoopt het optreden te kunnen doen zoals hij het voor ogen heeft. Wit-Rusland treedt aan in de tweede halve finale op 12 mei. In onderstaande video zie je Ivan alvast zonder wolven en met kleren.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Lees ook:

 

INTERVIEW Laura Tesoro: ‘Ik doe dit niet om bekend te zijn. Het is pure passie’.

 

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters is zwanger!

 

Regi en Elke Vanelderen verwachten tweede kindje!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content