Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Instagram @thecwriverdale

De makers zetten ons op het puntje van onze stoel...

Wil deze ‘Riverdale’-tweet zeggen dat de papa van Archie nog leeft?!

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De ‘Riverdale‘-makers lieten ons volledig verbouwereerd achter met het einde van het eerste seizoen, waarbij Fred Andrews neergeschoten werd door een gemaskerde man. De vraag was dan natuurlijk: zal de papa van Archie de aanval overleven of niet? Nu hebben we daar misschien wel een antwoord op!


De makers van ‘Riverdale‘ zorgen ervoor dat de serie zeker niet vergeten wordt door hun fans telkens te verwennen met spoilers. We weten onder andere al dat de relatie van Bughead en van Varchie in gevaar is én dat Reggie werd vervangen door een andere knappe acteur.

Leeft Fred Andrews nog?!


Nu hebben we ook een hint gekregen dat Fred Andrews misschien nog leeft in het tweede seizoen, nadat hij werd neergeschoten. De Twitterpagina van de serie postte namelijk een clip van een interview met Luke Perry, die Fred speelt. Maar het is het onderschrift dat iedereen gek maakt. Er staat namelijk: ‘Er is een speciale band tussen vader en zoon. Zie Luke Perry in “Riverdale”, terug op 11 oktober op The CW’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

ZIE LUKE PERRY!! Wil dat zeggen dat de papa van Archie nog leeft?! Of plagen de makers ons gewoon en zullen we Fred inderdaad terugzien, maar enkel in een ziekenhuisbed? We weten het op 11 oktober 2017!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '