Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je moet wel héél diep in je portemonnee tasten.

Wie koopt de auto van Tom Boonen?

Herlinde Matthys

Altijd al eens in de schoenen willen staan van Tom Boonen? Je kan nu niet zijn sneakers, maar wel zijn auto kopen. Vlei je neer op de stoel waar de wielerkampioen himself bijna drie jaar mee rondscheurde. Een klein probleempje: de bolide kost een klein fortuin!


Tom Boonen racet niet enkel met snelle wagens op circuit, hij houdt er ook van om in zijn vrije tijd rond te cruisen met enkele mooie exemplaren. De ex-wielerkampioen bezit ondertussen dan ook een mooie collectie. Zo staan er onder andere drie Porsches te blinken in zijn garage.

Uniek


Tom kocht in de zomer van 2015 hét paradepaardje voor zijn verzameling: een Donkervoort G8 GTO. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar als je weet dat er maar 14 auto’s gemaakt zijn van dat model en dat Tom nog eens het enige exemplaar wist te bemachtigen dat volledig in carbon – duur! – werd uitgevoerd, dan besef je dat dit een heel exclusief en unieke auto is.

Kans


Drie jaar later is Tom toch een beetje uitgekeken op de auto en besluit hij zijn racemachine te verkopen. Wie de wagen van Tom wil overkopen, dit is je kans! Er staat amper vijfduizend kilometer op de teller. Je moet wel héél diep in je portemonnee tasten, want aan zo’n exclusieve auto’s hangen natuurlijk ook hele mooie prijskaartjes vast. De Donkervoort staat te koop voor net geen tweehonderdduizend euro, 199.995 euro om exact te zijn. Hier vind je meer info. Mogen wij misschien eens meerijden?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '