https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie bedriegt wie in Hollywood?

Deze week in Flair: affaires op het werk! In Hollywood kunnen ze er ook wat van. Deze celebs verloren hun hart op de werkvloer, wat echter geen garantie is voor een lang en gelukkig leven samen. Kijk naar de lengte van beide lijstjes en je weet genoeg…

 

ZIJN NOG SAMEN

Er vlogen niet alleen nepschoten, maar ook heel wat vonken in het rond op de set van Mr. & Mrs. Smith. Brad wilde Angelina en omgekeerd. Dat was niet naar de zin van Jennifer Aniston. Toch zijn de twee nog steeds madly in love en onafscheidelijk. Ze hebben er zelfs een bijnaam aan overgehouden: Brangelina. 
 

ZIJN NIET MEER SAMEN

. Sneeuwwitje onschuldig? Vergeet het maar. Kristen Stewart keek iets te diep in de ogen van Rupert Sanders, die toen de regisseur van Snow White and the Huntsman was. Haar ex-collega uit Twilight én liefje Robert Pattinson mocht afdruipen. 
. Meg Ryan was tien jaar getrouwd met Dennis Quaid, tot ze begon te flirten met Russell Crowe op de set van Proof of Life. Ze had er een uitleg voor, hoor: "Russell wasn't a homewrecker. I did not leave my marriage for him. I left because it was not working."
. Sean Penn en Natalie Portman zetelden samen in de jury van het Filmfestival van Cannes. Sean Penn zette zijn vrouw Robin Wright aan de deur voor de véél jongere Natalie. De ouwe snoeper.
. Britney Spears gaf tijdens een van haar shows nog eens een extra zwaai met haar heupen en danser Kevin Federline wist niet meer waar hij het had. Toch wel wat sneu voor Kevins vriendin Shar Jackson, die toen hoogzwanger was en alleen achterbleef.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content