Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest

Werchter: waar zet je je tent?

Eindelijk is het weer zover: Rock Werchter. Misschien sta je nu al met je rugzak te wachten in de rij bij de camping. Als je de kans hebt (en nog nuchter bent), lees dan snel deze tips nog even om een topplek te veroveren!

– Hou die tent minstens 500 meter van de toiletten vandaan. Waarom? Morgen weet je het antwoord al…

 

– Spot je een drankstand op de camping? Race er dan snel naartoe. We weten dat het warm is, maar de komende vier dagen zal je dit sprintje dankbaar zijn.

 

– Natuurlijk wil je bruinen, maar het is slim om een plek in de schaduw te zoeken. 's Ochtends je tent uitgebrand worden, is geen leuk vooruitzicht.

 

– Maak kennis met de buren. Zin om iedere avond een feestje te bouwen? Ga dan vooral naast Nederlanders staan. Hou je het 's nachts liever rustig zodat je overdag genoeg energie hebt? Ga dan maar naar huis.

 

– Het is handig om je tent bij de douches neer te zetten, maar besef wel dat je iedere ochtend mannen in ontbloot bovenlijf ziet rond paraderen. Dat is niet erg als alle mannen de looks van Channing Tatum zouden hebben, maar die zijn zeldzaam…

 

– Als jij denkt dat je na een dag alcohol nog prima kunt stappen naar die camping verderop, moet je dat vooral doen. Rol je liever? Ga dan zo dicht mogelijk bij de festivalweide staan.

 

– Onbegrijpelijk, maar er zijn mensen die niet naar Werchter gaan voor Stromae en de hele dag op de camping blijven. Laat je kostbare spullen dus niet in je tent slingeren. Neem alles veilig mee in je tas. Of beter: laat die iPhone en spiegelreflexcamera thuis.

 

Met deze tips (en vooral veel drank) zijn die vier dagen Rock Werchter peanuts voor jou. Zijn we nog iets vergeten? Aarzel niet om een reactie te plaatsen. Have fun!

 

Ben jij liever bezig met festivaloutfits dan met je tent? Dan is Flair op zoek naar jou!

Seks op de camping? Lees dan vooral dit even.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '