Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Haar plannetje duurde maar liefst twee jaar...

WAUW: deze vrouw vraagt haar vriend op een originele manier ten huwelijk

Een huwelijksaanzoek is, in de meeste gevallen, niet op één-twee-drie geregeld. Daar kan blogster Sonja Lishchynski over meespreken. Zij had maar liefst twee jaar nodig om haar vriend op een originele manier ten huwelijk te vragen. 

Maar het resultaat was dan ook romantisch. En het meest romantische deel van de verloving is sowieso het verhaal van de verlovingsring

 

De vriend van Sonja heet Stefan Dumas, jawel, verre familie van de bekende schrijver Alexandre Dumas. Zijn bekendste boek is ongetwijfeld 'De Drie Musketiers'. Toen Sonja en Stefan aan het daten waren, vertelde Stefan over een bijzondere familiering. Die ring ging al generaties mee, maar geraakte helaas verloren. Stefan vond het enorm jammer dat hij het familiestuk nooit heeft kunnen dragen. 

 

Romantische oplossing 

 

Dat bracht Sonja op een idee. Ze zocht iemand die de ring zo perfect mogelijk kon namaken. Na achttien maanden zoeken vond ze de ideale goudsmid. Vanaf dat moment kon de romantische verloving beginnen. 

 

Sonja trakteerde haar vriend op een reisje naar Praag. Niets bijzonder, dacht Stefan, want de twee gaan wel vaker op reis. Op een zeer vroege ochtend – half zeven om precies te zijn – poseerde het koppel én hun hondje Montecristo voor een fotoshoot aan het water. 

 

Opeens ging Sonja op één knie zitten omdat hun hondje zogezegd dorst had. Maar toen haalde ze de ring uit haar rugzak en deed ze haar aanzoek. Een zeer emotionele Stefan wist niet wat er hem overkwam, maar hij antwoordde met een duidelijke 'ja'.

 

 

 

Bron: The Huffington Post 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '