Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© listenup

Stinky winky!

Wat waren Eline De Muncks bevindingen na een water- en make-uploze maand?

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Maandag 30 november 2015 is het zover: dan onthult Eline De Munck wat een maand zonder water, zeep, shampoo, deodorant, tandenborstel en make-up met haar deed. In de documentaire 'Eline Gets Dirty' vermeldt Eline zelfs ons allereerste artikel dat we over haar project publiceerden.

di

Eigenlijk ben ik vooral bang om eruit te zien als de meest vettige versie van mezelf.

ed

Eline laat haar zweet onderzoeken in een laboratorium. Is zweten nu goed voor je lichaam of net niet? Wij kregen al heel wat mixed signals daaromtrent, maar in de documentaire pluist Eline gelukkig alles haarfijn voor ons uit. We krijgen de positieve zijde van haar ongewassen zelve te zien, maar ook haar dipjes en onzekerheden ontsnapten niet aan de spotlights.

 

Gedurende de 45 minuten durende documentaire, zijn vele lachjes te horen, maar er vloeien ook enkele tranen. Miss De Munck blijft niet op de oppervlakte en heeft enkele diepgaande gesprekken met haar beste vriendin, haar mama en Jessica, een jonge vrouw die op elfjarige leeftijd haar haren verloor.

 

We kunnen het jullie verzekeren: Eline got dirty... very dirty. "Ongewassen vagina fris houden" en andere lekkere quotes: het belooft leuk te worden. Wij hebben weer veel bijgeleerd. En na maandagavond, heeft gans Vlaanderen dat ook. Maandag 30 november om 22uur gaan al onze ogen richting Eline op TLC.

 

ed

 

"Hoe zag Eline er dan juist uit?", horen we jullie al vragen. Wel, dit was alvast haar meest charmante Instagrampost:

 

 

Nog 2x slapen! Countdown naar no more smelly oksel hair!!!! #ElineGetsDirty #TLCvlaanderen #Nog3Dagen

A photo posted by elinedemunck (@elinedemunck) on

 

Hier kan je onze artikels die we gedurende Elines project publiceerden, nog even nalezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '