Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News & Walibi

Wie verkleedt zich graag in een monster om de mensen de stuipen op het lijf te jagen?

Walibi zoekt 300 figuranten voor Halloween

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Is Halloween je favoriete feest? Goed nieuws, want Walibi zoekt maar liefst 300 figuranten die zich willen verkleden als een weerzinwekkend monster om de bezoekers van het pretpark de stuipen op het lijf te jagen in oktober!

Wie gek is op Halloween zet steevast een griezelige film op, doet aan trick or treat met de (mete)kindjes/neefjes/nichtjes, versiert het huis met doodskoppen en spinnenwebben én trekt zelf natuurlijk ook een eng kostuum aan. Wil je die halloweenbeleving dit jaar een niveautje hoger tillen, dan is Walibi the place to be. Het pretpark pakt elk jaar uit met een spectaculair halloweenevent waarbij de site wordt omgetoverd tot een waar kerkhof met verschillende spookhuizen en angstaanjagende monsters.

Creativiteit

Walibi zoekt voor komende halloweenperiode nog 300 figuranten die zich als monster willen verkleden om de bezoekers de schrik van hun leven te bezorgen. De enige voorwaarde om je kandidaat te stellen, is dat je minstens 16 jaar oud bent en je natuurlijk vrij kan maken op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober en van 22 oktober t.e.m. 6 november wanneer de griezelige festiviteiten plaatsvinden in het pretpark.

Verder geeft Walibi mee dat je best ook wel creatief bent, want niemand wil natuurlijk een monster dat een hele avond gewoon op z’n gat blijft zitten. Lijkt het je geweldig om deel uit te maken van het halloweenteam, en zo zelfs een centje bij te verdienen? Je kan je nu kandidaat stellen door een formulier in te vullen op deze website. Wie geselecteerd is, wordt in juli gecontacteerd om auditie te doen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '