Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Camila Mendes en Lili Reinhart zien het helemaal zitten! Jij ook?

HALLELUJAH: vierde seizoen van ‘Riverdale’ is officieel bevestigd

Onze mondhoeken krullen er spontaan van: het is officieel, ‘Riverdale’ krijgt een vierde seizoen! En dat terwijl het derde seizoen nog niet eens volledig op Netflix staat. Wat een verwennerij!


Het spookt door je hoofd wanneer je zó verknocht raakt aan een serie: wat als ‘Riverdale’ binnenkort op z’n einde loopt? Welke reeks ga ik dan bingewatchen? Er kan immers niets op tegen die wekelijkse afspraak met Archie, Jughead, Veronica en Betty. Voorlopig hoeven de fans zich geen zorgen te maken om in dat zwarte gat te tuimelen, want onze favoriete serie krijgt namelijk een vervolg.

Insta-enthousiasme


Op Instagram regende het plaatjes van de ‘Riverdale’-clan waarin ze hun enthousiasme over het vierde seizoen niet onder stoelen of banken schuiven. Zo postte actrice Madelaine Petsch, beter bekend als de pittige Cheryl Blossom, voor de gelegenheid een mooie throwback op haar Instagram. Ze postte een foto van haar allereerste draaidag op de set en schreef erbij dat de serie intussen haar leven compleet heeft veranderd. Ze bedankte de getalenteerde schrijvers, geweldige cast en uiteraard alle trouwe Riverdale-kijkers.

Meer kunnen we je voorlopig niet over het vierde seizoen vertellen. Niet erg, toch? Het feit dat er meer afleveringen aankomen, geeft al redenen genoeg om te vieren. Volgens Netflix starten ze snel met de nieuwe opnames en het resultaat ervan zal in september verschijnen. Zet het alvast in jouw agenda!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '