Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gisterenavond ging de 17-jarige Emma met de hoofdprijs lopen op de MTV EMA Pre-Party

VIDEO: wij spraken met Emma Bale, winnares van de MTV EMA voor Best Belgian Act

Gisteren werd in Antwerpen de MTV EMA Pre-Party georganiseerd. Laura Tesoro, Emma Bale, Tourist LeMC, Lost Frequencies en Woodie Smalls waren genomineerd voor de award Best Belgian Act. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk was het de 17-jarige Emma die met de hoofdprijs ging lopen.

Gisterenavond vond in IKON in Antwerpen de MTV EMA Pre-Party plaats met als hoogtepunt de uitreiking van de award Best Belgian Act 2016. Emma Bale, Laura Tesoro, Tourist LeMC, Lost Frequencies en Woodie Smalls waren genomineerd en fans konden wekenlang stemmen op hun favoriet.
 

Wij waren aanwezig op de rode loper, spraken met de genomineerden en mochten achteraf de winnares Emma Bale nog enkele vraagjes stellen.
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De MTV EMA Pre-Party is een opwarmertje voor de MTV EMAs die op zondag 6 november georganiseerd worden in Rotterdam. Hier maakt de Vlaamse zangeres Emma Bale nog kans op de EMA voor Best Worldwide Act. Het belooft een spectaculaire show te worden met optredens van onder andere Bruno Mars, Shawn Mendes en Zara Larsson
 

Je kan de show live volgen op MTV en check zeker ook flair.be voor een exclusief verslag van de avond.

 

Lees ook:
 

PROFICIAT: Emma Bale wint MTV EMA voor Best Belgian Act

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '