Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Pom & Merijn On The Road

Pommeline kwam hard terecht na een sprong van tien meter hoogte.

VIDEO: Pommeline maakt lelijke val op vakantie: ‘gekneusde ribben en blauwe plekken’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

De uitermate interessante vlogs van onze ‘Temptation Island’-sterren weten ons altijd te bekoren – ahum. In een Pommerijn-vlog van deze week is te zien hoe Pommeline slecht terechtkomt na een sprong van tien meter hoog.


Pommeline en Merijn, respectievelijk bekend als ex-verleidster en ex-kandidaat van ‘Temptation Island’, zijn samen op reis in Mexico. En de vlogcamera, die gaat uiteraard mee. Zo kan gans Vlaanderen genieten van de grappen en grollen die Pommetje en Merijn steevast op het scherm weten te toveren.

Pijnlijke excursie


Aan het begin van de vlog vertelt het koppel trots dat ze op excursie gaan naar de Coba & Punta Laguna in Mexico. Wat later vertelt Merijn dat hij een sprong van vijf meter hoogte in het water maakte, maar dat zijn Pommetje liever meteen van de tien meter hoogte sprong. Een beetje overmoedig, bleek snel. De rondborstige blondine kwam fout terecht en scoorde zo enkele gekneusde ribben en blauwe plekken. En alles staat uiteraard op beeld om later aan de kindjes te laten zien! Heuj!

https://www.youtube.com/watch?v=UG2ZgHE5tKc

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '