https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @macklemore

VIDEO: Macklemores reactie op z’n dochters eerste stapjes doet je smelten

Is er íéts schattiger dan een stoere man die plots een beetje een softie wordt wanneer hij vader wordt? Rapper Macklemore is daar het perfecte voorbeeld van. Wanneer z'n dochtertje Sloane van bijna een jaar oud enkele dagen geleden haar eerste stapjes zette, was de anders zo coole artiest helemaal in de wolken. En zoals het een fiere vader betaamt, deelde hij het aandoenlijke moment met z'n volgers.

In mei van vorig jaar werden Macklemore – aka Ben Haggerty – en z'n partner Tricia de trotse ouders van dochtertje Sloane Ava Simone Haggerty. Ze maakten het nieuws pas enkele maanden na haar geboorde bekend, maar sindsdien deelt de rapper geregeld een filmpje of foto van zijn oogappel op z'n sociale media, zoals een Halloweenvideo waarin ze – verkleed als leeuw en aardbei – gingen 'trick-or-treaten'.

 

Opmerkelijk aan de schattige video die Mack enkele dagen geleden postte, is dat hij in een liedje dat hij schreef voor Sloane, al verwees naar dit moment. In de song 'Growing Up' met Ed Sheeran heeft hij het over hoe hij een goede vader wil zijn en minder zal proberen werken om er voor haar te kunnen zijn. Hij zingt 'I'm gonna be there for your first breath, I don't know if I'll be there for your first step'. Hij was er dus wél en was daar duidelijk heel blij om.

 

 

Best moment ever… #firststeps

A video posted by @macklemore on

 

 

Lees ook:

 

Macklemore samen met Ed Sheeran in ontroerend lied over z'n pasgeboren dochtertje

VIDEO: Macklemore die gaat trick-or-treaten met z'n dochtertje is het schattigste ooit

Kelly Clarkson deelt eerste foto van haar zoontje Remy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content