Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Is ze daar nu aan het playbacken?

VIDEO: Britney Spears stapt in bij James Corden voor zijn Carpool Karaoke

Eindelijk doet Britney Spears mee met de Carpool Karaoke van James Corden. Gisteren gaf de zender CBS een kleine teaser vrij en vanavond kunnen we de volledige aflevering bekijken. Maar snapt Britney het concept van karaoke wel?

Op de teaser horen we een klein stukje van Toxic, het bekende nummer van Britney. Late Late Show-presentator James Corden zingt zoals altijd uit volle borst mee, maar zien we de zangeres daar nu playbacken? Oordeel vooral zelf.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Ondergoed 

 

Schaamte en James Corden zijn 2 begrippen die absoluut niet samengaan. Hij staat erom bekend dat hij de meest gênante en grappigste vragen stelt. Voor Britney houdt hij zich dan ook niet in.

 

De presentator vraagt aan Britney of haar zonen haar show gezien hebben, waarop de zangeres ja zegt. Zijn antwoord: 'Ik heb mijn moeder ook eens in haar ondergoed gezien en ik kan dat beeld niet uit mijn gedachten krijgen.'

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '