Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: BBC

De andere deelneemsters reageren hilarisch.

VIDEO: Adele doet vermomd mee aan Adele-imitatorwedstrijd

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Adele blijft verbazen op alle mogelijke vlakken. Haar album is nog maar net vers van de pers, of ze neemt haar fans al beet. Adele deed, vermomd als Jenny, mee aan een talentenjacht voor Adele-imitators.

De andere deelneemsters keuvelen gezellig over Adele en haar nieuwste album terwijl Adele zelf erbij staat, verkleed als Jenny. Adele maakt zelfs gebruik van haar vermomming om zichzelf wat sneren te geven over haar nieuwste album: "She's taking her time."

 

Eerst geeft 'Jenny' een nerveuze indruk op het podium. Haar deelname lijkt zelfs even de mist in te gaan, maar dan begint ze te zingen…

 

 

De andere deelneemsters geloven hun ogen en oren niet. Vol ongeloof kijken ze elkaar en 'Jenny' aan. Langzaam maar zeker valt dan zichtbaar hun frank. Het is hun allergrootste idool dat met enkele lagen latex om het lijf voor hen optreedt. "Dreams come true", zoals een van de deelneemsters enthousiast roept. We. love. Adele.

 

 

 

 

'Hello' in gebarentaal bezorgt je kippenvel. Dit jongetje reageert superschattig op Adeles 'Hello'. En dáárom gebruikt Adele zo'n ouderwetse klaptelefoon in haar 'Hello'-videoclip.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '