Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Versuz

En je kan tickets winnen!

Versuz tovert binnenplein voor één avond om tot Siciliaans food- en drinkswalhalla

Haal je mooiste rode lipstick en high heels uit de kast, want woensdag wanen we ons heel even in het warme Sicilië tijdens 'Piazza Bongiorno' in Versuz in Hasselt. Drankenlabel Bongiorno stelt er namelijk z'n nieuwste telg voor, bloedsinaasappellikeur Don Pepé. Gooi daar nog wat Siciliaanse hapjes en livemuziek bij, en je hebt een avond om van te smullen.

Het mag buiten dan wel bijna vriezen, woensdagavond wordt het in Versuz heter dan ooit. Tijdens de 'Overtime Party' waan jij je op het binnenplein voor één avond in la bella Italia. Of zeg maar Sicilië, want daar worden as we speak bloedappelsienen geoogst. Die vormen meteen de basis voor Don Pepé, de nieuwste likeur in het gamma van drankenlabel Bongiorno. En jij kan gaan proeven in het bijzijn van een heleboel BV's en influencers.

 

WIN WIN WIN

Wil jij er graag bij zijn tijdens deze 'Piazza Bongiorno'? Dat kan! Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot 15 november 2016, middernacht. Winnaars worden morgenvroeg rond 9u op de hoogte gebracht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '