https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @mauricetteveronique

'Ik ben uitgerekend voor januari, maar we hebben nog geen naam.'

Véronique Leysen telt ongeduldig af naar geboorte eerste kindje

Het begint te korten voor Véronique Leysen (30) en Thomas Vanderveken (35). Op 10 januari worden de vrouw achter brei- en koffielabel Maurice Coffee & Knits en de VRT-presentator voor het eerst ouders, en daar kijken ze beiden reikhalzend naar uit. ‘Ik ben zó benieuwd!’ aldus een enthousiaste Véronique deze week in Story. 

Véronique Leysen runt twee koffiebars en breidde net nog haar breilabel Maurice Coffee & Knits uit met kinderlijn Little Maurice, maar binnenkort start een nóg groter avontuur: het ouderschap.
 
Ik ben zo benieuwd’, vertelt de aanstaande mama deze week in Story. ‘Het enige wat ik voorlopig heb gezien op een echo, zijn dikke lipjes. Daar was ik wel blij mee, want die heeft de baby dan toch al van Thomas en mij meegekregen.’ 
 
De baby is heel groot. Als hij ’s nachts beweegt, word ik wakker en kan ik anderhalf uur niet slapen.

 

It's a boy!

Het koppel maakt er geen geheim van dat het een jongen wordt, maar wilde het zelf wel op een originele manier te weten komen. Ze vroegen de gynaecoloog het geslacht op een briefje te noteren, waarna Véronique het ongeopend aan haar stiefvader gaf, die patissier is. ‘Hij maakte een taart met een blauwe vulling, en die hebben we aangesneden in het bijzijn van heel wat vrienden. Zo ontdekten we het geslacht van ons kindje allemaal samen.’
 
 
 

Nog geen naam

Thomas en Véronique zijn helemaal klaar voor het nieuwe avontuur. Al missen er nog wel enkele kleine dingetjes. ‘De kinderkamer is klaar, maar dat is het enige. Daar stond ik wel op, want je weet nooit of het kindje toch vroeger komt. De geboortekaartjes en doopsuiker zijn nog niet gekozen en we hebben nog geen naam…’, aldus Véronique. 
 
 
 
Of het gezin Vanderveken-Leysen na de geboorte van hun zoontje nog verder uitgebreid zal worden? ‘Ik ben opgegroeid in een groot gezin. Ik heb twee broers en een zus, en ik vond dat de max’, zegt Véronique.

‘Mocht ik geen twee bars hebben, zou ik ook zo'n groot gezin willen, maar praktisch is dat nu niet haalbaar. Eén kindje kan je overal mee naartoe nemen, en een babysit is snel gevonden. Al zou ik toch liever twee of misschien zelfs drie kinderen willen…’ Die Little Maurice-collectie komt dus zeker nog van pas! 

 
 
 
Lees ook: Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content