Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @v__veerle

Let op: de liefde spat van je scherm!

CUTE: Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ vieren vandaag hun eerste huwelijksverjaardag

29 oktober 2016, een dag die Veerle Van den Eynde en Nick Wijns nooit meer zullen vergeten. Een jaar geleden stapten ze namelijk via het programma ‘Blind Getrouwd‘ in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit gezien te hebben. Deze heugelijke gebeurtenis viert het koppel met een weekendje Parijs en de vlinders doen nog altijd hun werk. ‘Eén ding is heel duidelijk: ik ben zooooooo gelukkig’, klinkt het op Instagram.


Exact een jaar geleden gaven Veerle Van den Eynde en Nick Wijns tijdens hun eerste ontmoeting het jawoord aan elkaar. Ze namen deel aan het programma ‘Blind Getrouwd‘ en dat bleek de beste beslissing uit hun leven. ‘Vandaag exact een jaar geleden begon het allemaal. Nu kijk ik terug op een jaar vol super mooie momenten’, schreef Veerle op Instagram.

Huwelijksverjaardag


Ondertussen zijn we dus een jaar verder, maar het koppel voelt zich nog altijd even verliefd. De twee hebben samen een eigen stekje gezocht en ze denken al na over gezinsuitbreiding. Yep, de liefde is groot en dat zien wij maar al te graag.

Speciaal voor hun allereerste huwelijksverjaardag had tortelduifje Nick een verrassing in petto. Enter: een weekendje Parijs. Smelt!


 

Maar ook Veerle liet zich van haar meest romantische kant zien. De blondine deelde een foto op Instagram, maar het tekstje deed ons net dat tikkeltje meer. Congrats, lovebirds!

Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '