Home Lifestyle VTM komt met een nieuw relatie-experiment à la ‘Blind Getrouwd’

VTM komt met een nieuw relatie-experiment à la ‘Blind Getrouwd’

Deze keer zoekt de zender bestaande koppels die hun relatie naar een hoger niveau willen tillen.

Relatie-experiment
© VTM

De makers van ‘Blind Getrouwd‘ zijn momenteel druk in de weer met het derde seizoen van het programma. En omdat ze nog enkele gaten in hun agenda hadden, lanceerden ze een compleet nieuw relatie-experiment. Maar deze keer gaat VTM op zoek naar bestaande koppels die hun relatie een extra duwtje willen geven.

In het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd‘ moesten de kersverse koppels vaker op bezoek gaan bij de experten van dienst. En dat loonde, want zo leerden ze elkaar beter kennen. Yep, tegenwoordig begrijpen experten steeds beter waarom bepaalde koppels samenblijven. Daarom pakt VTM binnenkort uit met een nieuw relatie-experiment.

Geheim van een perfecte relatie

De koppels hoeven niet in de clinch te liggen met elkaar en het vuur hoeft zeker niet gedoofd te zijn. De zender biedt gewoon professionele expertise en raad aan in het nieuwe programma. Durf jij het aan?

Inschrijven maar!

Wil jij samen met de liefde van je leven je relatie naar een hoger niveau tillen met behulp van een expert? Schrijf je dan hier in, en wie weet tot op ons televisiescherm. Hallo, vonken en vuur!

Lees ook: