https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Ook Sven & Amanda geven de deelnemers een duwtje in de rug

Vanavond schuiven enkele ex-kandidaten en bekende gezichten hun voeten onder tafel in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Snif, vanavond is het alweer tijd voor de voorlaatste aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Maar voor Karel en Birger of Daniela en Mitchell zich de winnaars van 2017 mogen noemen, krijgen ze eerst nog heel wat bekende gezichten over de vloer. 

Op 4 mei kennen we de winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant! 2017'. Beide duo's doen er alles aan om met die titel naar huis te gaan. En dan doet een bezoekje van enkele bekende Vlamingen en ex-deelnemers zeker deugd. 

 

Daniela en Mitchell zetten alles op alles om de 'smokey boys' voor te zijn. Ze schakelen daarvoor het persoonlijk stemadvies van enkele bekende Vlamingen in. Ex-voetballer Wesley Sonck, Jean-Marie Pfaff en een deel van de 'Familie'-cast zijn alvast fan van team Table'O

 

Familie

 

Ook Sven en Amanda – deelnemers van vorig seizoen – weten de kunstwerkjes van Mitchell te appreciëren.

 

Sven en Amanda

 

Maar ook TJOP's kan rekenen op de steun van enkele bekende gezichten. Zij kregen de acteurs van 'De Buurtpolitie' over de vloer, ex-finaliste Miette en haar nieuwe vriend kwamen eens proeven en Kürt Rogiers stak ook met veel plezier een sappig stukje vlees in zijn mond.

 

De Buurtpolitie

Miette

 

Oude bekenden Bo en Emily en Charlotte en Laure kwamen voor de gelegenheid ook hun Antwerpse buurjongens een hart onder de riem steken. 

 

Op donderdag 4 mei beslist de kijker wie zich de winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant!' mag noemen. Spannend!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content