https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Iemand heeft dringend wat slaap nodig...

Vaderschap mat George Clooney af!

Herlinde Matthys

George Clooney en zijn vrouw Amal kregen in juni een tweeling Ella en Alexander. George mist duidelijk zijn (schoonheid)slaapjes met twee baby’s in huis, want hij ziet er afgepeigerd uit!


George (56) en Amal (39) genieten momenteel van een vakantie in Italië. Het is hun eerste uitje samen met de tweeling. Op foto’s tijdens een avondje uit is duidelijk te zien dat George zoals elke kersverse papa een paar lastige weken achter de rug heeft. Donkere kringen, wallen en een vermoeide blik tekenen het gezicht van een van de meest sexy mannen op deze aardbol.

Dikke buik


Amal daarentegen stal de show. Ze zag er stralend uit en je kon niet zien dat ze amper twee maanden geleden nog met een dikke buik rondliep. Life’s not fair! George kon zijn vermoeidheid minder goed wegstoppen. Luiers verversen, flesjes geven en baby’s troosten als je ver voorbij de vijftig bent laat zijn sporen na. Arme George! Hopelijk komt hij deze vakantie wat tot rust. Wij houden ondertussen nog meer van hem, want het is een goede papa.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content