Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Het koppel heeft twee kinderen van 7 en 9

TRIEST NIEUWS: ‘Spiderman’-acteur Tobey Maguire en echtgenote na 9 jaar huwelijk uit elkaar

Tobey Maguire (bekend van o.a. 'Spiderman' en 'The Great Gatsby') en zijn vrouw Jennifer Meyer hebben besloten om na negen jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Het koppel leerde elkaar kennen in 2003 en heeft samen twee kinderen. 

‘Na veel soul searching en uitgebreid overleg hebben we de beslissing genomen om te scheiden’, aldus Maguire en Meyer in een gezamenlijke verklaring aan People Magazine.
Als toegewijde ouders blijft onze belangrijkste prioriteit de opvoeding van onze kinderen met veel liefde, respect en vriendschap.

De 41-jarige acteur leerde zijn echtgenote kennen in 2003 en de twee trouwden vier jaar later tijdens een intieme ceremonie op Hawaï. In 2006 verwelkomden ze hun dochter Ruby Sweetheart, zoontje Otis Tobias volgde drie jaar later. 

 

Tobey Maguire

In een interview uit 2007 vertelde Maguire nog hoe gezegend hij zich voelde Meyer – aan de andere kant van de oceaan een bekende juweelontwerpster met klanten/vriendinnen zoals Blake Lively, Kate Hudson, Nicole Richie en Reese Witherspoon – te hebben leren kennen na zijn turbulente jeugd: 'Al wat ik altijd heb gewild was geld verdienen zodat ik stabiliteit en zekerheid zou hebben in het leven. Jennifer is de kers op de taart'. Het mocht helaas niet zijn… 
 

 

Ook deze celebs gaven er onlangs de brui aan: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '