Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @kendalljenner @gigihad @emrata

Zagen wij er maar zo verdomd sexy uit tijdens een acute migraineaanval.

Opvallende nieuwe trend op Instagram: doe de ‘migraine pose’

Nu we je dit verteld hebben zal je er niet meer naast kunnen kijken. Wanneer je even door Instagram scrolt zou je haast denken dat elke knappe it girl tegenwoordig last heeft van hoofdpijn. Zagen wij er maar zo verdomd sexy uit tijdens een acute migraineaanval.


Er passeerden al heel wat poseertrends de revue op ‘the Gram’, waarvan het trucje met de handdoek en de bambi-pose wellicht de meest recente waren. Nu hebben Gigi Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski en consorten er weer wat anders op gevonden om zich van hun beste kant te laten zien. Het lijkt erop dat het tot nu toe een goed bewaard geheim was, want als je gaat terugkijken op hun feed vind je massaal veel selfies waarop ze één of beide handen aan hun slapen houden. Een vernuftige en subtiele manier om je wenkbrauwen natuurlijk te liften en je jukbeenderen strak te trekken.

‘Het kind moet een naam hebben’, dacht visagiste Nam Vo, die enkele dagen geleden de toepasselijke term ‘migraine pose‘ introduceerde. Zij moedigt haar modellen naar eigen zeggen aan om op deze manier te poseren tijdens fotoshoots. ‘Ik hou van de pose omdat je handen je gelaat mooi omkaderen en het zo meer structuur geven. En het is goede manier om met je manicure te pronken’, vertelt Nam Vo aan Elle.com.

Eén van die modellen was toevallig – of niet toevallig – Kylie Jenner, die eind vorig jaar al met haar interpretatie van de ‘migraine pose’ schitterde op de cover van Love Magazine.

https://www.instagram.com/p/BkamR2aHRHo/?taken-by=namvo

 

https://www.instagram.com/p/BRn9zi_DIrI/?taken-by=kendalljenner

https://www.instagram.com/p/BR_I34ijZvs/?taken-by=kendalljenner

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '