Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Taylor Swift

Een verbluffende transformatie!

ZIEN: Taylor Swift kruipt in de huid van een man in haar nieuwe videoclip

Onlangs bracht Taylor Swift al een clip uit voor haar nummer ‘The Man’. Deze werd opgenomen tijdens haar ‘City Of Lover’-concert in Parijs, maar nu heeft de zangeres nog een tweede videoclip uit. Hiervoor kroop ze in de huid van een man en het resultaat is werkelijk indrukwekkend.


Wie haar documentaire ‘Miss Americana’ op Netflix gezien heeft, weet dat Taylor Swift haar stem niet langer gebruikt om alleen maar te zingen. De zangeres is niet bang  meer om haar mening te geven en ook in haar nummer ‘The Man’ zegt Swift waar het op staat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

In de officiële videoclip voor bovengenoemde single kroop Taylor in de huid van een man. Hiermee wil de zangeres nog maar eens aantonen hoe anders de wereld naar een man kijkt. Zo zien we een macho die zich gedraagt als een varken en er op het einde van de dag ook nog eens een beloning voor krijgt. Op het einde van de clip zijn de rollen plots omgedraaid en zien we dat het eigenlijk de zangeres is die de touwtjes in handen heeft. Zo vraagt ze als regisseur van de clip of de mannelijke acteur in de volgende take niet wat sexyer kan zijn.

 

Fans hadden het wellicht al door, maar op het einde van de clip krijgen we te zien dat het niet om een mannelijke acteur gaat, maar dat Taylor Swift zich voor de gelegenheid liet transformeren in het andere geslacht. Een verbluffende transformatie, als je het ons vraagt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '