Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We zien een heleboel bekende gezichten zoals Sabrina Carpenter, Jordan Fisher, Drew Ray Tanner, Liza Koshy en Keiynan Lonsdale.

TRAILER: Netflix Original ‘Work It’ wordt jouw nieuwe favoriete dansfilm

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Augustus staat voor de deur en dat wil zeggen dat we weer een heleboel nieuwe films en series op Netflix mogen verwachten. Een van die titels is al bekend: ‘Work It’. In die dansfilm komt een heleboel talent aan bod.


In ‘Work It‘ hangt Quinn Ackermans (Sabrina Carpenter) toelating tot de universiteit van haar dromen af van haar prestatie op een danswedstrijd. Ze besluit om haar eigen dansgroep te vormen. Nu moet ze nog enkel leren dansen en het opnemen tegen de beste dansers van haar school.

‘Step Up’-vibes


Onder anderen Sabrina Carpenter (‘Tall Girl’), Jordan Fisher (‘To All The Boys 2’), Drew Ray Tanner (‘Riverdale’) en Keiynan Lonsdale (Love, Simon) spelen samen in de gloednieuwe dansfilm. De studio die ons ‘To All The Boys’ en ‘The Kissing Booth’ bracht, is ook verantwoordelijk voor ‘Work It’.

De Netflix Original staat vanaf 7 augustus op de streamingdienst. Nu is er eindelijk ook een trailer voor de langverwachte titel en wij krijgen serieuze ‘Step Up’-vibes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '