Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De nieuwe serie staat vanaf 14 december op Netflix.

TRAILER: Netflix komt met balletserie ‘Tiny Pretty Things’ over perfectie en rivaliteit

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wisten al dat het youngadultboek ‘Tiny Pretty Things’ in een serie op Netflix gegoten zou worden. En nu heeft de streamingdienst eindelijk de officiële trailer gedeeld.


Tiny Pretty Things‘ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Onder de trailer wordt de serie omschreven als de combinatie tussen ‘Black Swan‘ en ‘Gossip Girl‘ en wij begrijpen helemaal waarom. Het verhaal speelt zich af op een prestigieuze balletacademie in Chicago waar Neveah, die aanvankelijk eerst afgewezen werd, na een ongeval van een andere studente, Cassie, toch mag beginnen aan de Archer School of Ballet.

De inhoud klinkt als volgt: ‘Wanneer een tragedie toeslaat op Chicago’s meest gerenommeerde balletschool, waar elke danser zowel vriend als vijand is en fel strijdt om felbegeerde rollen, dreigen hechte vriendschappen zich te ontrafelen en geheimen bloot komen te liggen die het wereldberoemde instituut ten val kunnen brengen.’

De rollen in de serie zijn weggelegd voor Kylie Jefferson als Neveah Stroyer, Barton Cowperthwaite als Oren Lennox, Daniela Norman als June Park, Casimere Jollette als Bette Whitlaw, Anna Maiche als Cassie Shore, Brennan Clost als Shane Mcrae en Damon J. Gillespie als Caleb Wick. ‘Tiny Pretty Things’ staat vanaf 14 december op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '