Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De serie waarbij een groep tieners in een echte hel belandt staat vanaf 10 mei op Netflix!

Bloedstollende trailer van ‘The Society’ bewijst dat ouderlijk toezicht zo slecht nog niet is

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Begin april kregen we al een mysterieuze teaser te zien van de nieuwe Netflixserie ‘The Society’. De volledige trailer bezorgde ons ook al kippenvel. Wat als er geen volwassenen zijn? Dan krijg je regelrechte chaos. De serie staat vanaf 10 mei volledig op Netflix.


The Society’ gaat over een groep tieners die van de ene dag op de andere naar een replica van hun stad in New England wordt getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders. Dat lijkt all fun and games in het begin, maar wanneer het mis gaat, beseffen ze dat het toch niet zo fantastisch is. Terwijl ze proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, moeten ze de orde herstellen en allianties vormen om te overleven.

Echte hel


In de trailer waar de toepasselijke soundtrack ‘Bury A Friend’ van Billie Eilish is opgezet, zien we hoe de jongeren zes maanden eerder een doodnormaal leven leidden. Nu zijn ze opeens in een echte hel beland. Vernieling, chaos, brand, gewonden, wapens, opstanden... Het zijn maar enkele gruwelijke zaken waar ze mee te maken krijgen. We zien hoe het personage Cassandra (Rachel Keller) de leiding neemt wanneer er geen autoriteit meer is. En dat zint de andere bewoners van het nieuwe New Ham helemaal niet.

https://www.youtube.com/watch?v=UJzU-b5EU9c

Opkomende talenten


In ‘The Society’ zijn enkele opkomende talenten te zien, waaronder ‘Big Little Lies’-actrice Kathryn Newton, ‘Blockers’-acteur Gideon Adlon, ‘Legion’-actrice Rachel Keller en ‘Switched at Birth’-acteur Sean Berdy. De serie is een moderne opvatting van de roman ‘Lord of the Flies’ van William Golding. De reeks staat vanaf 10 mei 2019 op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '