Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mark Mainz via Netflix

De kerstfilm staat vanaf 19 november op Netflix.

In trailer voor ‘The Princess Switch: Switched Again’ ontmoeten we nóg een dubbelganger

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix kwam twee jaar geleden met een kerstfilm met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Nu is er ook een vervolg op ‘The Princess Switch‘ en daar heeft de streamingdienst zopas een trailer voor de wereld ingestuurd. In ‘Switched Again’ ontmoeten we nóg een dubbelganger.


In ‘The Princess Switch‘ leerden we de dubbelgangers Margaret en Stacy, een hertogin en een gewoon meisje uit Chicago, kennen. Een week voor Kerstmis ruilden ze van plaats. Met als gevolg dat Margaret verliefd werd op Stacy’s knappe collega, terwijl Stacy viel voor de charmes van Margarets verloofde, prins Edward.

Nu zijn we twee jaar later en op 19 november komt het vervolg ‘The Princess Switch: Switched Again‘. Stacy is getrouwd met prins Edward, en Margaret en Kevin ontdekten al snel dat een langeafstandsrelatie niet gemakkelijk is. Stacy weet dat haar dubbelganger en haar ex-collega bestemd zijn voor elkaar en vlak voor Margarets kroning, want ze erft de troon van Montenaro, komt Stacy met een plan en het duo ruilt opnieuw van plaats. Maar dan is er ineens Lady Fiona Pembroke, nog een lookalike die voor problemen lijkt te zorgen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '