Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Jenny Han, auteur van de trilogie, zou de maker, schrijver en uitvoerend producent zijn.

Er staat mogelijk een ‘To All the Boys’-spin-off over Kitty Covey op de planning

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De ‘To All the Boys’-filmreeks liep in februari 2021 na drie delen op z’n einde. Maar nu lijkt er goed nieuws te zijn voor fans van de boeken van Jenny Han. Er zou weleens een serie kunnen komen over het personage Kitty Covey!


Niet enkel Lara Jean Covey en Peter Kavinsky waren de sterren van de ‘To All the Boys’-films. Ook Lara Jeans jongere zus Kitty wist ons hart te veroveren met haar bemoeizuchtigheid en geniale uitspraken. En dat hebben ze ook bij Netflix begrepen.

Volgens Deadline Hollywood bekijken Awesomeness en ACE Entertainment, de productiebedrijven die ook achter de films zaten, de mogelijkheid tot een spin-off. Jenny Han, auteur van de ‘To All the Boys’-trilogie zou de maker, schrijver en uitvoerend producent zijn van die potentiële serie. Samen met romanschrijver Siobhan Vivian zou ze het script voor de pilotaflevering schrijven.

Ware liefde


Het zou gaan om een televisieshow die verdergaat na ‘TAtB: Always and Forever’ en helemaal draait rond het personage Kitty dat op zoek gaat naar ware liefde. Daarbij zou Anna Cathcart opnieuw de rol van Lara Jeans jongere zusje op zich nemen. Of ook de personages van Lana Condor en Noah Centineo daarin een kleine verschijning zullen maken, is niet duidelijk. Noah gaf eerder aan tevreden te zijn met het einde van de derde film, maar een cameo is natuurlijk nooit uitgesloten.

Netflix zou geweigerd hebben te reageren op dit nieuws, dus een spin-offserie is nog niet officieel bevestigd, maar dus ook niet ontkend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '