Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Met Noah Centineo én Lana Condor opnieuw in de hoofdrol.

YASSS: ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ krijgt een vervolg

Goed nieuws voor alle fans van ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ De populaire Netflixflim krijgt namelijk een vervolg mét Noah Centineo en Lana Condor in de hoofdrol . Laat het aftellen maar beginnen!


To All the Boys I’ve Loved Before’ krijgt een sequel. Volgens The Hollywood Reporter heeft Netflix een deal gesloten met Paramount om een vervolg op de populaire film in te blikken. Officieel is er nog geen groen licht gegeven, maar het zou een van de nieuwe projecten zijn die als eerste wordt besproken. De twee hebben onlangs namelijk een deal gesloten waarbij ze willen gaan samenwerken.

De originele film, die gebaseerd is op een boek van Jenny Han, kwam uit in augustus. Even een kleine samenvatting voor wie ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ nog niet gezien heeft. Het verhaal draait rond Lara Jean Covey die een aantal brieven geschreven heeft aan jongens waar ze een crush op had. Vervolgens stuurt haar jongere zusje Kitty de brieven op naar iedereen. Gênant? Klein beetje maar…

Trilogie


De film werd erg goed onthaald en krijg een tevredenheidscore van 89% bij het grote publiek. Op Rotten Tomatoes kreeg hij zelfs een rating van 96%. Het boek zelf is deel van een trilogie. Zo heb je nog ‘P.S. I Still Love You’ en ‘Always and Forever, Lara Jean’.

In augustus 2018, toen de originele film verscheen op Netflix, sprak de auteur reeds van een vervolg dat gebaseerd zou zijn op het tweede boek. ‘Er zijn superveel dingen uit het tweede boek die ik in een sequel zou willen zien’. Met een beetje geluk komt er ooit ook nog een derde deel aangezien er in totaal drie boeken zijn. Fingers crossed!

Lees ook: 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '